Notícies

 • foto Campanya de vacunació i identificació 25 de maig de 2023

  D’acord amb el Decret 328/1998. Que regula la identificació i el Registre d’animals de companyia és obligatori tenir els animals censats a l’Ajuntament i tenir-los identificats mitjançant uns mètodes que es defineixen a la Llei 3/94 (tatuatge o microxip).

  La campanya es durà a terme a càrrec de la veterinària Neus Rius (tel.664 329 527).

  En cas de no poder assistir a aquesta cita prevista per l’Ajuntament, s’ofereix la possibilitat de concretar una visita a domicili contactant amb la veterinària responsable.

  Si és necessària la col·locació del microxip identificatiu cal comunicar-ho abans del dia 8 de juny.

  Dimecres 14 de juny de 17 h a 19 h als baixos de l’Ajuntament

  Preus:

  Vacuna antiràbica + tetravalent: 35€

  Col.locació xip identificatiu: 50€

   

   

   

   

 • Pla especial d'actuació en situació d'alerta i eventual sequera 22 de maig de 2023

  Mesures acreditades per l'Agència Catalana de l'Aigua davant la declaració d'excepcionalitat per sequera hidriològica.

 • foto Campionat de bitlles catalanes 27 d'abril de 2023

  El període d'inscripció finalitzarà el 10 de maig. Les inscripcions s'han fer online a: https://forms.gle/WkrAjPsJtSLmiMJW6

 • foto Tallers, xerrades i sortides "petita infància Lluçanès" 27 d'abril de 2023

  Us fem arribar les 3 propostes d'activitats per infants de 0 a 6 anys i les seves famílies per aquest trimestre de primavera. Les inscripcions ja estan obertes. 

 • foto Sant Jordi 2023 17 d'abril de 2023

  Vine a celebrar la diada de Sant Jordi a Perafita! Divendres dia 21, taller de màscares de Sant Jordi, i diumenge 23 parada de roses i llibres organitzat per l'AFA de l'Escola Heurom.

 • foto "Per tenir aigua, tanca l'aixeta" 6 d'abril de 2023

  La capacitat total del embassaments a les conques internes de Catalunya és d’uns 700 hm3 (l'equivalent a 700 camps de futbol amb capacitat per unes 100.000 persones plens d'aigua). Aquestes infraestructures, essencials per garantir l’abastament i la resta d’usos de l’aigua, es complementen amb l’aigua procedent d’altres fonts, com els aqüífers o la que es reutilitza a partir dels sistemes de sanejament i les estacions de regeneració, o l’aigua nova que es genera a les dessalinitzadores. A dia 5 d'abril, les reserves actuals d'aigua estan al 27%. La sequera és cosa de tots, així que si "volem aigua, tanquem l'aixeta"

  https://sequera.gencat.cat/ca/inici

 • foto "Lluçanès" 3 d'abril de 2023

  El guia turístic i excursionista vigatà Salvador Vilà, és l'autor de "Lluçanès", un llibre que recull un total de 20 excursions que conviden a redescobrir, pam a pam i en família, aquesta comarca natural.

 • foto Parròquia de Sant Pere de Perafita; horaris Setmana Santa 3 d'abril de 2023

  A continuació trobareu els horaris de missa d'aquesta Setmana Santa.

 • foto Encarrega els teus llibres per Sant Jordi! 20 de març de 2023

  Encarrega a l'AFA els teus llibres abans del 31 de març. No et quedis sense lectura per aquest Sant Jordi!

 • foto La Volta Ciclista a Catalunya 2023 20 de març de 2023

  El proper dijous 23 de març, la Volta Ciclista a Catalunya passarà per Perafita, on hi haurà un esprint intermedi. L'hora prevista de pas és al voltant de les 3 de la tarda, però aquest horari pot variar lleugerament segons el ritme que portin els corredors. En els fitxers adjunts i en l'enllaç hi trobareu tota la informació: https://www.voltacatalunya.cat/es/etapa-4

   

 • foto Activitats 8 M 7 de març de 2023

  En motiu del Dia Internacional de la Dona, la façana de l'Ajuntament s'il.luminarà de color lila (tonalitat associada al moviment feminista des dels orígens, i que resulta de la barreja del rosa i el blau; els dos colors associats al gènere femení i masculí respectivament) i es llegirà el manifest a les 19 h del vespre. Durant tot el dia, qui ho desitgi, podrà posar per escrit les seves esperances, desitjos i pensaments i penjar-ho a l'estructura de fusta que hi haurà a la Plaça de Sant Antoni.

  “Els homes, els seus drets i res més; les dones, els seus drets i res menys”. Susan B. Anthony, activista.

   

 • foto Dia de la dona a Perafita 6 de març de 2023

  En motiu del 8 M, i al marge de la llegida del Manifest i de la penjada de pensaments i desitjos, les dones de Perafita realitzaran una trobada per posar en comú experiències, anhels i desitjos, fomentant així el teixit social del municipi.

 • Informació Convocatòria Subministraments Energètics 2023 24 de febrer de 2023

  Des del Consorci d'Osona de Serveis Socials es comunica que s’obre la convocatòria d’ajuts de subministraments energètics que tenen per finalitat cobrir les despeses bàsiques de subministraments d’energia destinada al consum domèstic (entre d’altres, aigua, electricitat, gas, gasoil, butà, llenya, etc.) dels habitatges on resideixen famílies que es trobin en situació de necessitat econòmica i social dels municipis que pertanyen al Consorci d’Osona de Serveis Socials i formin part d’aquesta convocatòria.

 • foto Taller artístic per a dones 24 de febrer de 2023

  En el marc del 8 M, el Consorci del Lluçanès ofereix aquest taller fotogràfic d'autodescobriment i expressió dirigit per Eva Freixa.

 • foto 45 recursos per treballar el paper de les dones i les nenes en la ciència 13 de febrer de 2023

   La dona, malauradament, mai ha tingut un paper massa visible en el món de la ciència. Tot i haver-hi participat activament i haver-ne fet grans avenços, sovint només es coneixen els noms de científics importants com  Albert Einstein Louis Pasteur Stephen Hawking  o  Isaac Newton . Però, i si et parlem de  Marie Curie Grace Hooper Chien Shiung Wu  o  Nettie Stevens ? Totes ells han sigut dones amb un paper molt important en el món de la ciència i la investigació. 

 • foto Formació al Lluçanès (febrer-juliol 2023) 24 de gener de 2023

  Ja podeu consultar el programa general de la Formació organitzada pel període febrer-juliol 2023.

 • foto Festes de la Candelera 23 de gener de 2023

  Els  propers dies 2, 3, 4 i 5 de febrer es celebren les Festes de la Candelera. Consulta el programa d'actes!

 • Aprovació de la convocatòria extraordinària d'estabilització de l'ocupació temporal de l'Ajuntament de Perafita 22 de desembre de 2022

  Aqui trobareu les bases reguladores de la convocatòria excepcional del concurs per a la cobertura definitiva de les places vacants de personal laboral de l'Ajuntament de Perafita corresponents a l'oferta pública d'estabilització 2022.

 • foto Patges Reials i contes de Nadal 22 de desembre de 2022

  Dimecres 28 de desembre, la tarda s'omplirà de màgia!

 • Perafita Up's de Nadal 20 de desembre de 2022

  INSCRIPCIÓ OBLIGATÒRIA fins el 23 de desembre a l' Ajuntament de Perafita: 93 853 00 01 o perafita@diba.cat

  TALLERS GRATUÏTS I PLACES LIMITADES PER ORDRE D’INSCRIPCIÓ .

Darrera actualització: 11.04.2018 | 10:40
Darrera actualització: 11.04.2018 | 10:40