Legislatura 2015-19

Ramon Casals Costa - CiU

Alcalde

Nascut al 1958. Va créixer al mas la Riera de Perafita, on amb el suport de la seva família va compaginar els estudis amb la feina de pagès. Enginyer Agrònom per la Universitat Politècnica de València i doctor per la Facultat de Veterinària de Barcelona (Bellaterra, UAB), es professor titular del Departament de Ciència Animal i dels Aliments d’aquesta Facultat, on hi treballa des del 1986. Durant anys va formar part de la Comissió de Festes de Perafita, així com de la Junta Parroquial. Regidor en diferents legislatures, es alcalde de Perafita des del 2003, legislatura en la que també va ser vicepresident del Consorci del Lluçanès i Conseller del Consell Comarcal d’Osona.

Damià Picas Baltanas - CiU

1r. Tinent d'Alcalde
Regidor d'Urbanisme

Nascut el 31 de juliol del 1962 a Perafita, vinculat a la pagesia fins fa vint anys, dedicat a la fabricació d’embotits durant setze anys, actualment a l'atur. Va entrar a formar part del consistori fa quatre legislatures, actualment 1er. Tinent d’Alcalde i Regidor d’urbanisme i medi ambient, col·labora amb les festes del poble, col·leccionista de motos i President de l’Associació Amics de la moto clàssica del Lluçanès.


Joan Compta Núñez - CiU 

Segon tinent d'alcalde
Regidor d'Obres i serveis

Nascut el Febrer de l’any 1981, empresari en el sector de la jardineria des de l’any 2003. Ha col·laborat amb diferents entitats del poble. Entra a formar part de l'ajuntament l´any 2011. Començà com a regidor de juventut i turisme.

Josep Sala Serra - CiU (Independent)

Regidor d'Hisenda i Ensenyament

Olost 1975. Tècnic Administratiu Comercial pel Patronat d'FP La Salle Manlleu. Des del 1995 ha treballat com a Administratiu-Comptable a diverses empreses del sector de la producció-transformació-alimentació i compravenda del sector càrnic-ramader. Actualment com a Control i Administració de Producció d'una empresa de reciclatge de material plàstic. Soci de Creu Roja i Òmnium Cultural.

 

Marc Tort Carrera - CiU (Independent)

Regidor d'Esports, Joventut i Noves Tecnologies

De Prats de Lluçanès 1993. Estudiant de Màrqueting i Comunicació Empresarial. Patinador d’artístic professional amb més de 15 anys d’experiència en competicions nacionals i internacionals, competint en modalitats sobre rodes i sobre gel. Actualment estudiant de Màrqueting i Comunicació Empresarial a la Universitat de Vic i a la University of Roehampton, a Londres. Apassionat de l’esport i de la innovació, en la seva primera legislatura com a regidor d’Esports, Joventut, i Noves Tecnologies, creu en la integració de tots els valors que ha après a través de les seves experiències com a esportista i estudiant de màrqueting, per a treballar per un bé comú cap al poble.

 

Marta Picas Rodellas - CiU (Independent)

Regidora de Sanitat, Benestar Social, Agricultura i Medi Ambient

Perafita 1988. Llicenciada en ciències ambientals. Llicenciada en ciència i tecnologia dels aliments. Diplomada en Enginyeria Tècnica Agrícola especialitzada en indústries agroalimentàries.

Apassionada de la natura i els animals. Directora tècnica de l'empresa Assessoria Tècnica Alimentaria.

Els coneixements i l'experiència adquirida permeten desenvolupar la tasca de regidora de Medi Ambient i Agricultura, amb un criteri objectiu i compromès amb el poble on ha viscut sempre.

 

Yolanda Rosell Icart - CiU (Independent)

Regidora de Cultura i Turisme

Sant Vicenç de Castellet 1970. Tècnica en informàtica de gestió, ofimàtica i anglès comercial. Titulada en Francès per l’EOI de Girona. Estudiant de llengües africanes (wòlof). Vinculada al mon de l'hosteleria i el turisme. Apassionada per les teràpies alternatives, titulada en Reflexologia, entrenadora de danses terapèutiques i fervent seguidora de les tècniques alimentaries de salut i cuines del mon. Col·laboradora en organitzacions solidaries.

Darrera actualització: 01.07.2019 | 10:53
Darrera actualització: 01.07.2019 | 10:53