Enquesta àrees contenidors escombraries

Dimarts, 27 d'abril de 2021 a les 00:00

Us adrecem aquesta enquesta amb la voluntat d’iniciar una via de comunicació i col·laboració entre els veïns de Perafita i l’equip de govern municipal, en tot el que fa referència a la recollida de residus domèstics en espais del poble habilitats per a contenidors.

L’objectiu és doble: per una banda esdevenir un mitjà perquè tothom qui vulgui pugui fer arribar a la Regidoria d' Urbanisme i Medi Ambient algunes dades concretes, però també opinions, dificultats, crítiques, queixes, o propostes referides a l’ús que es fa dels contenidors; per altra banda començar a trencar la dinàmica individualista que considera que la recollida de residus es únicament responsabilitat municipal o de tercers, no sentint-se interpel·lat per allò que cadascú pugui fer malament als espais comuns de recollida d'escombraries. Com més respostes rebem, podrem encarar millor els canvis que puguin ser factibles per a una millora del sistema.

Disposeu del mes de maig per respondre aquest qüestionari. Us agraïrem que el dipositeu físicament a la bústia de l’Ajuntament si ompliu la pàgina que hem encartat al Full de Perafita d'aquest mes o bé que l’envieu per correu electrònic (perafita@diba.cat) en  cas que us la descarregueu d'algun dels dos enllaços de la dreta d'aquest text.

 

Darrera actualització: 28.04.2021 | 20:09