L'Ajuntament presenta la compra de Cal Prats

Divendres, 15 de març de 2019 a les 00:00

L'Ajuntament de Perafita ha comprat Cal Prats. L'edifici del carrer Major, a pocs metres de l'Ajuntament, servirà per acollir un nou equipament municipal.

El passat dissabte 9 de març l'Ajuntament va presentar la compra de Cal Prats als veïns i veïnes de Perafita. La compra ha tingut un cost de 216.300€, i ha sigut finançada amb un crèdit sense interessos de la Diputació de Barcelona, que s'haurà de tornar en 10 anys, com va explicar Ramon Casals, alcalde de Perafita. Ell mateix es va encarregar d'explicar els passos seguits des del juny per efectuar la compra. Seguidament va explicar els múltiples usos que es podrà donar al nou espai municipal, que s'hauran de definir segons la voluntat del veïnat, com va afegir.

Segons un informe tècnic encarregat per l'Ajuntament, a la planta baixa s'hi podria ubicar un espai de magatzem i un altre pels joves del poble. A la primera planta hi podria haver l'espai pel Casal de Gent Gran el Remei, i a la segona planta un espai multiusos per a la realització d'actes. Per habilitar els espais l'informe estima que es necessitaran uns 375.000 €, que es podran obtenir en les properes legislatures, com va explicar Casals.

El nou espai, que comptarà amb uns 360 m2 de superfície útil, servirà, doncs, per fer front a les demandes de diverses entitats i col·lectius del poble, de disposar de més espai.

Darrera actualització: 21.03.2019 | 11:47