Notícies

 • foto Oficina descentralitzada de recollida de denúncies dels Mossos d'Esquadra a Prats de LLuçanès 1 de desembre de 2022

  Des del dimarts 7 de juny, Prats de Lluçanès compta amb el nou servei de recollida de denúncies dels Mossos d’Esquadra per fer denúncies i consultes als agents presencialment. El servei s’inicia com a prova pilot i podrà veure’s ampliat properament.

 • foto El senglar a l'entorn urbà 1 de desembre de 2022

  La població de senglars ha augmentat per manca de depredadors naturals i ve acompanyada de molèsties pel risc d'accidents que pot comportar la seva presència a la via pública. 

  La caça es perfila com una de les mesures més eficaces, però insuficient. Els experts criden a reduir l'accés a l'alimentació, que en multiplica la fertilitat, mentre els pagesos es veuen obligats a limitar els conreus i protegir-los per prevenir més danys.

   

   

 • foto Casal de Nadal 24 de novembre de 2022

  Del 22 de desembre al 5 de gener, Casal de Nadal a la Sala Polivalent del segon pis del Centre de Cultura. Inscripcions fins el 12 de desembre.

 • foto 25 N 21 de novembre de 2022

  Els ajuntaments del Lluçanès, a través de les seves regidories d’Igualtat, impulsen un any més iniciatives per reivindicar el rebuig a les violències masclistes.

   

   

 • Unitat mòbil ITV 17 de novembre de 2022

  Unitat Mòbil ITV tractors i ciclomotors. 21 i 22 de novembre de 9 h a 13 h al Passeig de Lluçanès.

 • Enquesta sobre la recepció del senyal de televisió (TDT) 2 de novembre de 2022

  Si teniu problemes per veure la televisió convencional, podeu respondre aquesta enquesta i deixar-la a la bústia de l'Ajuntament o enviar-la a l'adreça perafita@diba.cat.

 • foto Voluntariat per la llengua 24 d'octubre de 2022

  Si ets una persona catalanoparlant amb disponibilitat i ganes de compartir la llengua catalana amb algú que vol parlar-la millor, o bé si ets una persona que estàs aprenent català però necessites practicar-lo APUNTAT’T al Voluntariat per la Llengua!

 • foto Tots Sants 20 d'octubre de 2022

  El cementiri estarà obert del 22 d'octubre al 2 de novembre, de 9 h a 17 h. Els dies 1 i 2 de novembre es farà missa pels difunts, a les 11 h.

 • foto Horari Bibliobús 2022-23 15 de setembre de 2022

  Us deixem l'horari del bibliobús de l'últim trimestre del 2022 i de tot l'any 2023.

 • foto Caminades Envelliment Actiu 15 de setembre de 2022

  S'inicia una nova temporada del Lluçanès cap al 100 amb un seguit de caminades pensades per a la Gent Gran. Algunes d'aquestes caminades transcorren pels bonics camins de Perafita, i d´altres, de conjuntes, en poblacions veïnes com Sant Bartomeu i Oristà. Aquí us deixem tota la informació.

 • foto Et planteges aprendre anglès? 6 de setembre de 2022

  Aquesta tardor, aprèn anglès al #Lluçanès.

  ✏️Anglès bàsic: dirigit a persones amb un nivell d'iniciació.

  ✏️Anglès intermedi - Conversa: per aprendre anglès de manera dinàmica i pràctica a través de la conversa.

  ✅Inscripcions i més informació: https://www.llucanes.cat/formacio/setembre-2022-gener-2023/

 • foto Espai A Punt 2 de setembre de 2022

  El Consorci del Lluçanès, el Servei de Joventut del Lluçanès i els ajuntaments de Olost, Perafita, Prats de Lluçanès, Sant Feliu Sasserra i Alpens engeguen la tercera edició del projecte adreçat als i a les estudiants d’educació secundària del Lluçanès: ‘l’Espai A Punt’. El projecte compte amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona i es construeix amb la col·laboració de l’Institut Castell del Quer, de Prats de Lluçanès.

 • Ban Municipal. Estat d'alerta per sequera 29 de juliol de 2022

  A conseqüència de la sequera pluviomètrica severa que estem patint i de l'estat dels pous dels qual captem aigua per al poble, l'Agència Catalana de l'Aigua ha declarat l'entrada en alerta per sequera hidriològica.

 • foto Bo Cultural Jove 29 de juliol de 2022

  Les persones joves que fan 18 anys el 2022 ja poden demanar el Bo Cultural Jove<https://bonoculturajoven.gob.es/>. L'ajut té una durada d'un any i destina 400€ al gaudi d'activitats i productes culturals.

 • El Perafita 3.0 A You Tube 28 de juliol de 2022

  Us fem saber que ja està penjat a YouTube l'audiovisual que recull l'acte de presentació del vídeo Perafita 3.0 que vam fer el passat dia 2 de juliol.

  L'adreça és: https://youtu.be/Fl_TZNc2gFc

  Cordialment,

  El Grup d'Història i Memòria

 • foto Viu i fes viure, vine a donar sang 25 de juliol de 2022

  Al Lluçanès, aquest agost, vine a donar sang!

   

 • foto Horari d'estiu biblioteca 7 de juliol de 2022

  La biblioteca romandrà tancada de l'11 al 24 de juliol i de l'1 al 7 d'agost. La resta de l'estiu obrirà els dilluns i dijous de 9 h a 14 h.

  Feliç estiu!

 • foto Nou horari Bibliobús 7 de juliol de 2022

  El Bibliobús Puigdon seguirà oferint el seu servei a Perafita els dijous d'11 h a 13:30 h. 

  AGOST: VACANCES

  SETEMBRE: 1,15, 29

  OCTUBRE: 13, 27

  NOVEMBRE: 10, 24

  DESEMBRE: 15

 • foto Perafita gaudeix d'una Festa Major per a tots els gustos 4 de juliol de 2022

  Desprès de la Revetlla de Sant Joan i la Caminada Popular, Perafita ha seguit celebrant la seva Festa Major; música, espectacles infantils, tobogans d'aigua, xerrades sobre el retrocés de les glaceres pirinenques, bitlles catalanes, havaneres...

  Aquí us en deixem un petit tastet del què han sigut aquests dies de festa.

 • foto De flames, revetlles, camins i joguines 27 de juny de 2022

  Els primers actes de la Festa Major han sigut tot un èxit; la Flama del Canigó, la Revetlla de Sant Joan organitzada pel PAP, la caminada popular, que va portar a més de 40 caminadors a fer un bon esmorzar a Santa Margarida de Vilaltella, i la xerrada sobre la col.lecció de joguines de la Ramona Vila de Cal Xelí, que va omplir tota la sala polivalent del Centre de Cultura.

Darrera actualització: 11.04.2018 | 10:40
Darrera actualització: 11.04.2018 | 10:40