Llar d'infants Petit Heurom

La Llar d'infants municipal de Perafita "Petit Heurom" és un centre educatiu per a nens i nenes del primer cicle d'educació infantil, de quatre mesos a 3 anys. La seva capacitat és de 15 places.

El centre disposa d'una  aula amplia i  polivalent, un pati molt gran i altres dependències com el dormitori, bany i una  cuina, actualment reformades i adaptades per satisfer la demanda i necessitats dels més menuts.

Què fem?

A la Llar es fan múltiples activitats quotidianes  que utilitzen el joc i l'experimentació com a  eines bàsiques per a desenvolupar les capacitats i potencialitats de l'infant d'una manera divertida i significativa en el seu procés d'aprenentatge.

Les activitats que es realitzen com: psicomotricitat, música, cuina, experimentació...totes elles queden relacionades amb la unitat de programació que es treballa cada mes i amb les diferents àrees curriculars.

També celebrem i treballem les festes tradicionals com: la castanyada, Nadal, carnestoltes, Sant Jordi i final de curs amb l'escola Heurom.

Carretera Vella, s/n - 08589 Perafita - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Núria Portet
Telèfon: 618 568 117
Adreça electrònica: a8071974@xtec.cat
Horari:  
De les 9 del matí fins les 5 de la tarda.
Acollida matinal a 2/4 9 del matí
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 27.07.2021 | 20:25