Legislatura 2011-15

Ramon Casals i Costa - CiU

Alcalde

Nascut al 1958. Va créixer al mas la Riera de Perafita, on amb el suport de la seva família va compaginar els estudis amb la feina de pagès. Enginyer Agrònom per la Universitat Politècnica de València i doctor per la Facultat de Veterinària de Barcelona (Bellaterra, UAB), es professor titular del Departament de Ciència Animal i dels Aliments d’aquesta Facultat, on hi treballa des del 1986. Durant anys va formar part de la Comissió de Festes de Perafita, així com de la Junta Parroquial. Regidor en diferents legislatures, es alcalde de Perafita des del 2003, legislatura en la que també va ser vicepresident del Consorci del Lluçanès i Conseller del Consell Comarcal d’Osona. 

Damià Picas i Baltanas - CiU

1er Tinent  d'Alcalde
Urbanisme, agricultura i medi ambient

Nascut el 31 de juliol del 1962 a Perafita, vinculat a la pagesia fins fa  vint anys, dedicat a la fabricació d’embotits durant setze anys, actualment a l'atur. Va entrar a formar part del consistori fa quatre legislatures, actualment 1er. Tinent d’Alcalde i Regidor d’urbanisme i medi ambient, col·labora amb les festes del poble, col·leccionista de motos i President de l’Associació Amics de la moto clàssica del Lluçanès.

Alicia Anfruns i Serra - CiU

Regidora
Ensenyament, esports i hisenda

Nascuda el 1977 a Perafita. Des del 2011 és regidora d'ensenyament i esports a l'Ajuntament de Perafita. Ha estudiat la carrera d'Educació Física i Educació Infantil a la Universitat de Vic. Actualment treballa a l'Escola La Monjoia, de Sant Bartomeu del Grau, com especialista d'educació física i des del 2012 n'és la secretària. A l'any 2009/10 va entrar com a coordinadora del Pla Català d'Esport a l'Escola (PCEE). I va ser membre de la comissió de festes de Perafita durant 8 anys.

Joan Compta i Núñez - CiU

2on Tinent d'Alcalde
Joventut i obres

Nascut el Febrer de l’any 1981, empresari en el sector de la jardinería desde l’any 2003. Ha col·laborat amb diferents entitats del poble. Entra a formar part de l´ajuntament l´any 2011. Començà com a regidor de juventut i turisme. Actualment ocupa les regidories de obres i serveis i la de joventut.

Àngel Casellas i Grau - Independent - CiU

Regidor
Cultura i noves tecnologies

Nascut el novembre de 1981. Fill de Vic, la seva relació amb Perafita comença de molt jove treballant a les granges de la Casanova de Payàs. Llicenciat en Psicologia, Màster en Etologia Clínica Aplicada, i diploma en Educació Canina; per la UAB. És Etòleg, educador caní i agility, criador i divulgador de races canines dels Països Catalans. Ha estat vinculat a diverses associacions: membre fundador de l'Assemblea Perafita per la Independència, membre de la Comissió del Correllengua del Lluçanès, Portaveu de Perafita Decideix, membre fundador de l'ANC Perafita, etc... Actualment és Secretari General del Club del Gos d'Atura Català des del 2007, Soci de la CAL, i membre fundador de la Comissió Lluçanès 2014. Des del 2011 és Regidor de Cultura i TIC, i membre del Consell General del Consorci del Lluçanès.

Josep Punsola - CiU

Regidor
Sanitat, turisme i benestar social

Nascut el dia 8 de desembre de 1965 , és Regidor de l’Ajuntament de Perafita des del  setembre del 2013, regidor de Turisme Sanitat i Benestar Social. Forma part del grup de teatre La Trebinella i al consell Parroquial de Perafita. Ha treballant de xófer i mecànic.

Josep Sala Serra - I x P-AM

Regidor

Olost 1975. Tècnic Administratiu Comercial pel Patronat d'FP La Salle Manlleu.
Des del 1995 treballa com a Administratiu-Comptable a diverses empreses del sector de la producció-transformació-alimentació i compravenda del sector càrnic-ramader.
Soci de Creu Roja i Òmnium Cultural. 

 

Darrera actualització: 01.07.2019 | 10:42
Darrera actualització: 01.07.2019 | 10:42