Salutació de l'Alcalde

Perafitenques i perafitencs, amigues i amics,

Sigueu benvingudes i benvinguts al nou Web de l’Ajuntament de Perafita que esperem que sigui una eina útil tant pels veïns i veïnes del poble com per les persones que ens visiten o que tenen interès en el nostre municipi. A més de poder-hi fer gestions en línia a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament, hi trobareu informació dels comerços, establiments i associacions de tot tipus que hi ha a Perafita i que en un moment o altre pugueu necessitar, així com dels principals llocs d’interès i de rutes per fer a peu.  

La publicació d’anuncis i de notícies relacionades amb les activitats del municipi, així com la possibilitat d’accedir en format digital al Full de Perafita, el nostre informatiu mensual, són altres de les facilitats que us permetrà aquest lloc web. Veureu que no oblidem tampoc la nostra història i el ric patrimoni natural i cultural que ens envolta, de manera que hi trobareu enllaços per poder-ne saber més, com l’accés a les publicacions del Grup d’Història de Perafita, entre elles el Full d’Història (Perafita. Història i Memòries), que ja ha superat el número 100.  

Desitgem que aquest portal electrònic us sigui d’utilitat per sentir-vos més ben informats, per connectar més fàcilment amb l’Ajuntament i simplificar les gestions, així com per conèixer millor el nostre poble i la seva gent.  

Agraïm a totes les persones que d’una forma o altre ens han ajudat a millorar-lo, i restem a la vostra disposició per si en alguna cosa us podem ajudar.  

Cordialment,
Ramon Casals i Costa
Alcalde de Perafita 

 

 

Darrera actualització: 26.04.2019 | 13:57
Darrera actualització: 26.04.2019 | 13:57