Visita de la directora dels Serveis Territorials d'Educació, sra. Gemma Boix

Dimecres, 14 de desembre de 2022 a les 00:00

La trobada amb la sra. Gemma Boix i la sra. Glòria Brugués ha estat una primera reunió de treball per parlar dels detalls de la construcció de la nova Escola Heurom.

En aquesta renunió ens han informat que, a partir del gener, començarà el procés participatiu que es farà extensiu a tota la comunitat educativa (docents, famílies, alumnes i Ajuntament). Posteriorment es licitarà l'avantprojecte, després el projecte executiu; on es designaran els cinc millors, i després es triarà el millor entre aquells cinc. A continuació vindrà la licitació de l'obra i finalment la construcció. Quan s'inauguri la nova escola el Departament d'Ensenyament la dotarà de tot el mobiliari i material docenti tècnic necessari.

Tot aquest procès durarà aproximadament un mínim de tres anys i un màxim de quatre. La previsió és que la construcció s'allargui durant un mínim de tot un curs al llarg d'aquest procés. L'emplaçament de l'escola, com ja es va exposar en el seu dia a la comunitat educativa, serà als edificis del Centre de  Cultura i a Cal Prats ja rehabilitat.

Darrera actualització: 16.12.2022 | 17:41