Visita als Serveis d’Ensenyament pel futur de l’escola

Divendres, 24 d'agost de 2018 a les 00:00

L’alcalde, Ramon Casals, i el regidor d’ensenyament,  Josep Sala es reuneixen amb la nova directora dels Serveis Territorials (SSTT) d’Ensenyament a la Catalunya Central, Sra. Dolors Collell per intentar ampliar l'escola.

 

Ara fa uns 10 anys des de l’Ajuntament de Perafita es va treballar molt intensament per intentar ampliar l’escola Heurom, però amb l’inici de la crisi econòmica (anys 2008-2009) els projectes d’ampliació que s’havien fet van quedar aturats i tot el que es va poder aconseguir  de la Generalitat de Catalunya va ser la instal·lació d’unes caragoles. Un cop sembla que la crisi es va superant, l’alcalde, Ramon Casals, i el regidor d’ensenyament,  Josep Sala, van demanar una reunió amb la nova directora dels Serveis Territorials (SSTT) d’Ensenyament a la Catalunya Central, Sra. Dolors Collell, que casualment és qui en el seu moment va acceptar de posar les caragoles, però no ampliar. La reunió es va dur a terme a finals de juliol amb l’assistència també del Sr. Ricard Gascón, tècnic dels SSTT, i en ella es va exposar la problemàtica de la nostre escola, amb una aula molt antiga, dels anys 60, que pateix freqüents humitats, especialment al terra, i amb les caragoles que, si bé són molt útils, no tenen la comoditat d’una construcció com cal.

Amb posterioritat a la reunió, el tècnic Sr. Gascón va visitar personalment l’escola, junt amb el tècnic municipal i els càrrecs electes, i per les seves paraules es desprèn que, ara si, la nostra escola podria passar a formar part del grup d’escoles que en els proper anys tindran opcions de ser ampliades i/o renovades en la seva totalitat amb el suport de la Generalitat. Entenem que això anirà lligat també al fet que l’escola es vagi consolidant en nombre d’alumnes i aquí és on la feina del professorat, AFA, alumnes i resta de la comunitat educativa, en diàleg permanent amb l’Ajuntament, pot ser molt important per aconseguir-ho.

Aprofitem aquestes ratlles per desitjar molta sort a la nova directora de l’Escola, Anna Capdevila, que substitueix en el càrrec a la Dolors Palau, ja a punt de jubilar-se, i a la qual agraïm sincerament tots aquests anys d’esforç i dedicació.

Darrera actualització: 24.08.2018 | 09:48