Obert el període de sol·licituds de beques d'activitats d'estiu 2018

Dijous, 3 de maig de 2018 a les 00:00

Des d’avui 2 de maig i fins al 25 de maig, El Consell Comarcal d'Osona obre el període de sol·licituds de beques d'activitats d'estiu 2018

Cada família podrà recollir el formulari a l'Ajuntament de Perafita o descarregar-lo des d'aquest enllaç: Formulari

Cal retornar-lo degudament emplenat i signat a l'escola/institut, a les oficines del Consell Comarcal o a les oficines de l'Ajuntament de Perafita.

El termini màxim per la presentació de les sol·licituds és el 25 de maig de 2018.

Beneficiaris i requisits:

Podrà sol·licitar l’ajut individual de suport a l’escolarització les famílies dels infants que reuneixin els requisits següents:

1.- Estar empadronat en un municipi pertanyent a l’Àrea Bàsica de Serveis Socials del Consell Comarcal d’Osona, durant el curs corresponent a la convocatòria. (Alpens, Calldetenes, l’Esquirol, Gurb, Lluçà, Les Masies de Roda, Montesquiu, Olost, Orís, Oristà, Perafita, Prats de Lluçanès, Rupit i Pruit, Sant Agustí de Lluçanès, Sant Bartomeu del Grau, Sant Boi de Lluçanès, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Julià de Vilatorta, Sant Martí d’Albars, Sant Pere de Torelló, Sant Quirze de Besora, Sant Sadurní d’Osormort, Sant Vicenç de Torelló, Santa Cecília de Voltregà, Santa Eugènia de Berga, Santa Maria de Besora, Sobremunt, Sora, Tavèrnoles, Tavertet, Vilanova de Sau, Espinelves i Vidrà).

2.- Estar matriculat en un centre educatiu sostingut amb fons públics del territori de la comarca d’Osona, en qualsevol dels cursos dels ensenyaments de segon cicle d’educació infantil i d’ensenyaments obligatoris, durant el curs corresponent a la convocatòria.

3.- No superar el llindar de renda familiar establert com a màxim El llindar es calcularà en funció dels membres computables de la unitat familiar i per l’agregació de les unitats de consum que es detallen a continuació:

- Primer adult (sustentadors principals): 9.667,3 €.

- Segon adult (sustentadors principals): 4.833,6 €.

- Altres adults que integren la unitat familiar diferents als sustentadors principals: 2.416,8 €.

- Per cada nen/a de la unitat familiar: 2.900,2 €.

Aquelles sol·licituds que estiguin per sobre d’aquest llindar, es resoldran com a denegades.

4.- No tenir un volum de negoci superior a 155.000 euros.

5.- No tenir uns rendiments nets reduïts del capital mobiliari, calculats d’acord amb les bases, superiors a 1.700 euros.

6.- La suma dels valors cadastrals de les finques urbanes dels membres computables que componen la unitat familiar, exclòs l’habitatge habitual, no podrà superar els 42.900 euros.

7.- La suma dels valors cadastrals de les finques rústiques que pertanyin als membres de la unitat familiar no podrà superar els 13.130 euros per cada membre computable.

Darrera actualització: 03.05.2018 | 13:49