L’Escola Rural es troba a l’Heurom de Perafita

Divendres, 22 de febrer de 2019 a les 00:00

El Secretariat d’Escola Rural es va trobar a Perafita el passat dissabte 16 de febrer. A les 10 del matí l’alcalde de Perafita, Ramon Casals, i el regidor d’Educació, Josep Sala, els van fer una rebuda institucional a l’Ajuntament del poble. Seguidament es va celebrar una reunió del Secretariat a l’Escola Heurom.

El Secretariat d’Escola Rural està en actiu des del 1979. El formen un grup de mestres vinculats a les escoles rurals que es reuneixen diverses vegades durant el curs per debatre i opinar sobre temes relacionats amb l’educació rural. També participen en activitats com la taula d’escoles rurals del Departament d’Educació, l’Observatori de l’Educació Rural de Catalunya, Educació 360, FOPROMAR... Estan vinculats a la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica, ja que són un dels seus àmbits d’actuació.

Una persona actua de coordinadora del Secretariat, n’és la cara visible, i  manté el  vincle amb les diferents entitats, i diverses persones conformen el nucli i es reparteixen les tasques a dur a terme. Miquel Payaró és l’actual coordinador, un càrrec que es manté habitualment durant dos any, i que ara necessita relleu. Per aquest motiu, i d’altres, es va celebrar la reunió el passat dissabte 16 de febrer a Perafita.

Darrera actualització: 22.02.2019 | 09:54