L’Ajuntament estrena pàgina web

Divendres, 24 d'agost de 2018 a les 00:00

L’Ajuntament ha estrenat aquest mes d’agost nova pàgina web, amb un disseny renovat, més continguts, una estructura més àgil per facilitar la recerca d’informació.

En els darrers anys l’Ajuntament ha fet un esforç per adaptar-se a les noves exigències de l’administració electrònica: transparència i accés a la informació.

El nou web ha estat desenvolupat conjuntament amb la Diputació de Barcelona, i s’acull a les pautes d’accessibilitat vigents. Això significa que tant una persona amb algun tipus de discapacitat, com qualsevol altra que es trobi en una circumstància que dificulti l’accés a la informació de la pàgina web, podrà accedir als continguts amb èxit. També permet a la ciutadania subscriure’s a la informació que més els interessi, gràcies al butlletí digital que, un cop a la setmana, s’envia a les persones subscriptores amb els nous esdeveniments i les notícies que s’hagin publicat.

El web s’estructura en quatre blocs principals. Ajuntament (amb informació sobre el Consistori, Plens i Juntes de govern, Normativa, Anuncis oficials, Plans, campanyes i programes municipals). Serveis i tràmits (amb descripció dels serveis que ofereix l’Ajuntament a la ciutadania, i accés a la tramitació electrònica). El municipi (amb informació sobre equipaments, oferta comercial, entitats i associacions, història, patrimoni i turisme, llocs d’interès, rutes...). I Actualitat, amb notícies, agenda, avisos, enllaç a les xarxes socials de l’Ajuntament, Butlletí digital i subscripció a RSS.

Darrera actualització: 24.08.2018 | 09:50