Curs d'anglès Bàsic i Taller de Disseny amb Canva

Dijous, 11 de febrer de 2021 a les 00:00

Us fem arribar dues propostes d'accions formatives adreçades a la població jove i adulta del Lluçanès, que s'iniciaran les properes setmanes.

 Des d'avui ja hi ha les inscripcions obertes a www.llucanes.cat/formacio>

TALLER: DISSENYA AMB CANVA (10h) ON LINE
 “CANVA" és un programa obert i gratuït perfecte per a poder dissenyar des d´un logo, un currículum, una presentació, una factura o un post per Instagram.... Tot això i moltíssims projectes més, d'una manera fàcil, ràpida i summament atractiva!! Dirigit a persones que vulguin aprendre a fer des d’una felicitació a un calendari; a estudiants o educadors per fer presentacions i  treballs; persones que busquen feina per presentar uns currículums fantàstics; persones emprenedores que han de publicitar el seu negoci a les xarxes socials. Un programa que dona moltes possibilitats de treball.


CURS: ANGLÈS BÀSIC (20h) ON LINE
Programa d’anglès bàsic (20% grammar i 80% Speaking).
Durant aquest curs aprendrem d’una forma participativa i desenvoluparem una comunicació fluïda i efectiva partint d’unes activitats vivencials i engrescadores.
Adreçat a persones que ja tenen uns mínims coneixements d’anglès i vulguin ampliar-los o refrescar-los.
Les clases es realizaran a través d'una plataforma de videoconferència. És imprescindible disposar d'ordinador o tauleta i connexió a Internet.
Serà necessària una prova inicial per acreditar el nivell.

Darrera actualització: 11.02.2021 | 11:20

Imatges