45 recursos per treballar el paper de les dones i les nenes en la ciència

Dilluns, 13 de febrer de 2023 a les 00:00

 La dona, malauradament, mai ha tingut un paper massa visible en el món de la ciència. Tot i haver-hi participat activament i haver-ne fet grans avenços, sovint només es coneixen els noms de científics importants com Albert EinsteinLouis PasteurStephen Hawking o Isaac Newton. Però, i si et parlem de Marie CurieGrace HooperChien Shiung Wu o Nettie Stevens? Totes ells han sigut dones amb un paper molt important en el món de la ciència i la investigació. 

 

 El dia 11 de febrer va ser el Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència, que va ser proclamat l’any 2015 per l’Assemblea General de les Nacions Unides per tal de reivindicar el paper que té la dona en el món científic i tecnològic. Amb la proclamació d’aquest dia, es vol aconseguir la igualtat en l’accés i participació de la dona en el món de la investigació científica.

 En l’ enllaç que us adjuntem, descobrireu diversos recursos que us poden ser útils per conscienciar sobre el paper de les dones i les nenes en la Ciència: https://natibergada.cat/recursos-dones-nenes-ciencia/

Darrera actualització: 13.02.2023 | 12:13