Notícies

Pàgina 1 de 2
 • Cartell Candelera 2019 23 de gener de 2019 Tots els actes de la Candelera 2019!

  La Candelera es celebrarà els dies 1, 2, i 3 de febrer a Perafita. Hi haurà activitats per a tots els gustos i edats. Consulta tots els actes a continuació clicant al cartell!

 • 14 de gener de 2019 S'aproven els pressupostos del 2019

  Els pressupostos de l'Ajuntament pel 2019 inclouen la rehabilitació del pis superior de l'Antic Ajuntament, la reurbanització del C/ Montjuïc i la recuperació de la captació d'aigua a la Mina de la Tria, entre d'altres obres.

 • Amics de la Moto Clàssica 25e 1 22 de novembre de 2018 25 anys d’Amics de la Moto Clàssica del Lluçanès

  El passat diumenge Perafita es va omplir de bon rotllo amb la fira-esmorzar de la moto de muntanya clàssica

 • REunió de seguretat 19 de novembre de 2018 Preocupació per l'onada de robatoris a Perafita

  Aquest dissabte 17 de novembre l'Ajuntament de Perafita va convocar una reunió per parlar de la seguretat i com fer front a l'onada de robatoris que ha patit el municipi.

 • Homenatge Dolors 5 de novembre de 2018 La Ma Dolors Palau, mestra de l'escola de Perafita durant 29 anys, es jubila

  El passat 31 d'octubre el poble va homenatjar la Ma Dolors Palau i Palomera en una tarda molt completa, en la que també es va celebrar la castanyada

 • Jazz a la Serra 22 d'octubre de 2018 Jazz a la Serra de Perafita

  El cicle de jazz Intrús , organitzat per l'EMAL (Escola de Música i Arts del Lluçanès), va fer parada a la Serra de Perafita amb el concert d'Horacio Fumero i P.J. Gonzalez, aquest diumenge 21 d'octubre.

 • Cartell del Ral·li Comptat de Cerdanya, que passa per Perafita 17 d'octubre de 2018 El Ral·li Comptat de Cerdanya passa per Perafita

  La 2a edició del Ral·li Comptat de Cerdanya passarà per Perafita el proper 20 d'octubre de les 17.30 h a les 18.45 h, aproximadament.

   

 • Republiquem-regidors 1 d'octubre de 2018 L'Ajuntament penja una pancarta amb el lema "Republiquem" per recordar els fets de l'1O

  L'AMI ha convidat als Ajuntaments a penjar la pancarta amb el lema "Republiquem", aquesta campanya té com a objectiu aplegar tot un seguit d’activitats que posin en relleu i evidenciïn el compromís del món local en la construcció de la República Catalana.

  De de l'Ajuntament de Perafita hem penjat la pancarta i s'ha llegit públicament el manifest "El COMPROMÍS AMB LA REPÚBLICA CATALANA".

  Aquest manifest es basa en onze punts que volen verbalitzar el compromís del món local amb Catalunya; "amb el municipalisme; amb els valors democràtics; amb la pau; amb el diàleg; amb les llibertats individuals i els drets fonamentals; amb totes les persones anònimes que van fer possible l’1 d’octubre; amb els resultats del Referèndum; amb els nostres presos polítics i exiliats; amb els alcaldes i altres persones investigades; i evidentment amb la República Catalana."

  Us deixem un enllaç al manifest: "El compromís amb la República Catalana"

 • Cartell de l'Intrús 1 d'octubre de 2018 L'intrús, cicle de concerts en espais patrimonials del Lluçanès

  El cicle “Intrús. Jazz pel forat del pany” és una iniciativa de l’Escola de Música i Arts del Lluçanès i el Consorci del Lluçanès. La seva finalitat és oferir i apropar un  cicle de concerts de jazz , professionals i de qualitat, a diferents municipis del Lluçanès.

  A part de la qualitat de les propostes musicals, aquest cicle vol realçar i fer més visible el  patrimoni arquitectònic  de les localitats participants i donar un valor cultural afegit al concert. Per aquest motiu, la selecció de la programació i la ubicació s’ha fet curosament per garantir un format coherent i engrescador a tots els nivells.

  Així doncs, si ens voleu acompanyar, ens trobareu en horari de vespre o de vermut gaudint de  concerts curts i íntims  en grups reduïts, alhora que degustem el nostre patrimoni i ho maridem tot plegat amb els  productes locals  de la nostra terra.

  Trobareu tota la informació clicant aquí

 • Homenatge a Jaume Puig 17 de setembre de 2018 Acte Commemoratiu de la Diada Nacional de Catalunya i Homenatge a Jaume Puig de Perafita

  El passat 8 de setembre a les 7 del vespre a la Plaça de Sant Antoni de Perafita es va fer l’acte commemoratiu de la Diada Nacional de  Catalunya i l’homenatge a Jaume Puig de Perafita. Amb una assistència considerable i alguns alcaldes dels pobles del Lluçanès.

 • Curs iniciació anglès 14 de setembre de 2018 S'obren inscripcions pels cursos de formació al Lluçanès

  A Perafita es farà el Curs d'iniciació a l'anglès (20h) 

 • RamonVilaseca 6 de setembre de 2018 L'Ajuntament de Perafita entrega una placa commemorativa a Ramon Vilaseca

  El passat 31 d'agost, l'Ajuntament de Perafita va fer entrega  d’una placa commemorativa a en Ramon Vilaseca  i  als seus familiars que durant 118 anys han estat al davant del Forn Vilaseca, "Cal Cabalé".  Aquest dijous va ser el darrer dia, després de tots aquests anys que estaven a càrrec del negoci. A partir de 1 de setembre, el forn, continua a unes altres mans.

  Van assistir a l'entrega l'alcalde Ramon Casals, juntament amb els regidors Josep Sala, Joan Compta i Iolanda Rosell.

   

 • Taller estampació de tampons 5 de setembre de 2018 Oberta l'inscripció als tallers trimestral de l'EMAL

  A Perafita es farà un taller d'estampació de tampons per joves i adults

 • 25a trobada d'arcordionistes 5 de setembre de 2018 25a trobada d'acordionistes a Perafita

  Com cada any, l'últim dissabte d'agost, es concentra a Perafita la trobada d'acordionistes, que aquest any ja compleix el seu 25è aniversari. 

  Una festa promoguda com sempre amb encert per en Joan Tarroella i la seva gent. Hi participen acordionistes provinents del Lluçanès, Osona, Ripollès i Berguedà, que van tocar 2 peces cadascun. L’espectacle va comptar amb la presencia d’uns 200 assistents i va acabar amb un ball amenitzat pel grup d’El Ros Meliton i un sopar popular. 

 • «L'intent d'anorrear un poble... 1714-1725» 24 d'agost de 2018 Perafita acull l'exposició «L'intent d'anorrear un poble... 1714-1725»

  Del 7 al 12 de setembre Perafita exposarà " L'intent d'anorrear un poble... 1714-1725 ". D'aquesta manera el NIU acollirà la mostra que repassa fons documentals originals sobre la repressió i la resistència catalana durant aquesta època. Està feta en base als treballs de recerca dels investigadors Antoni Muñoz i Josep Catà, que van utilitzar aquesta recerca per publicar l'any 2005 el seu llibre  Repressió Borbònica i Resistència Catalana 1714-1736 .

 • Delegada del Govern 24 d'agost de 2018 Visita d'Alba Camps, Delegada del Govern a la Catalunya Central

  Dijous 24 d’agost la  delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps, va fer un visita institucional a l’Ajuntament de Perafita en el marc de les visites territorials a les ciutats i als pobles de les comarques centrals. La Delegada està realitzant visites des del dia de la seva presa de possessió del càrrec  per reprendre la feina realitzada, per conèixer la realitat del nostre territori i per fer una diagnosi de les seves necessitats i les seves oportunitats. En aquesta reunió de treball s’hi van reunir l’Alcalde, Ramon Casals, i el regidor d’Hisenda i Ensenyament, Josep Sala.

 • 24 d'agost de 2018 Millores a l'escola

  L’Ajuntament durant l'estiu ha reformat l'Escola Heurom de Perafita.

 • 24 d'agost de 2018 Visita als Serveis d’Ensenyament pel futur de l’escola

  L’alcalde, Ramon Casals, i el regidor d’ensenyament,  Josep Sala es reuneixen amb la nova directora dels Serveis Territorials (SSTT) d’Ensenyament a la Catalunya Central, Sra. Dolors Collell per intentar ampliar l'escola.

   

 • 24 d'agost de 2018 L’Ajuntament estrena pàgina web

  L’Ajuntament ha estrenat aquest mes d’agost nova pàgina web, amb un disseny renovat, més continguts, una estructura més àgil per facilitar la recerca d’informació.

 • 24 d'agost de 2018 Un any de pàdel i gimnàs a Perafita

  Aquest juny va fer un any de la inauguració de les instal·lacions esportives: pista de pàdel i gimnàs.

Pàgina 1 de 2
Darrera actualització: 11.04.2018 | 10:40
Darrera actualització: 11.04.2018 | 10:40