Notícies

 • RamonVilaseca L'Ajuntament de Perafita entrega una placa commemorativa a Ramon Vilaseca 6 de setembre de 2018

  El passat 31 d'agost, l'Ajuntament de Perafita va fer entrega  d’una placa commemorativa a en Ramon Vilaseca  i  als seus familiars que durant 118 anys han estat al davant del Forn Vilaseca, "Cal Cabalé".  Aquest dijous va ser el darrer dia, després de tots aquests anys que estaven a càrrec del negoci. A partir de 1 de setembre, el forn, continua a unes altres mans.

  Van assistir a l'entrega l'alcalde Ramon Casals, juntament amb els regidors Josep Sala, Joan Compta i Iolanda Rosell.

   

 • Taller estampació de tampons Oberta l'inscripció als tallers trimestral de l'EMAL 5 de setembre de 2018

  A Perafita es farà un taller d'estampació de tampons per joves i adults

 • 25a trobada d'arcordionistes 25a trobada d'acordionistes a Perafita 5 de setembre de 2018

  Com cada any, l'últim dissabte d'agost, es concentra a Perafita la trobada d'acordionistes, que aquest any ja compleix el seu 25è aniversari. 

  Una festa promoguda com sempre amb encert per en Joan Tarroella i la seva gent. Hi participen acordionistes provinents del Lluçanès, Osona, Ripollès i Berguedà, que van tocar 2 peces cadascun. L’espectacle va comptar amb la presencia d’uns 200 assistents i va acabar amb un ball amenitzat pel grup d’El Ros Meliton i un sopar popular. 

 • «L'intent d'anorrear un poble... 1714-1725» Perafita acull l'exposició «L'intent d'anorrear un poble... 1714-1725» 24 d'agost de 2018

  Del 7 al 12 de setembre Perafita exposarà "L'intent d'anorrear un poble... 1714-1725". D'aquesta manera el NIU acollirà la mostra que repassa fons documentals originals sobre la repressió i la resistència catalana durant aquesta època. Està feta en base als treballs de recerca dels investigadors Antoni Muñoz i Josep Catà, que van utilitzar aquesta recerca per publicar l'any 2005 el seu llibre Repressió Borbònica i Resistència Catalana 1714-1736.

 • Delegada del Govern Visita d'Alba Camps, Delegada del Govern a la Catalunya Central 24 d'agost de 2018

  Dijous 24 d’agost la  delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps, va fer un visita institucional a l’Ajuntament de Perafita en el marc de les visites territorials a les ciutats i als pobles de les comarques centrals. La Delegada està realitzant visites des del dia de la seva presa de possessió del càrrec  per reprendre la feina realitzada, per conèixer la realitat del nostre territori i per fer una diagnosi de les seves necessitats i les seves oportunitats. En aquesta reunió de treball s’hi van reunir l’Alcalde, Ramon Casals, i el regidor d’Hisenda i Ensenyament, Josep Sala.

 • Millores a l'escola 24 d'agost de 2018

  L’Ajuntament durant l'estiu ha reformat l'Escola Heurom de Perafita.

 • Visita als Serveis d’Ensenyament pel futur de l’escola 24 d'agost de 2018

  L’alcalde, Ramon Casals, i el regidor d’ensenyament,  Josep Sala es reuneixen amb la nova directora dels Serveis Territorials (SSTT) d’Ensenyament a la Catalunya Central, Sra. Dolors Collell per intentar ampliar l'escola.

   

 • L’Ajuntament estrena pàgina web 24 d'agost de 2018

  L’Ajuntament ha estrenat aquest mes d’agost nova pàgina web, amb un disseny renovat, més continguts, una estructura més àgil per facilitar la recerca d’informació.

 • Un any de pàdel i gimnàs a Perafita 24 d'agost de 2018

  Aquest juny va fer un any de la inauguració de les instal·lacions esportives: pista de pàdel i gimnàs.

Darrera actualització: 11.04.2018 | 10:40
Darrera actualització: 11.04.2018 | 10:40